Kortárs pályázatok tájékoztató 21.01.21. 16:00

A tavaszi félév programjával kapcsolatos tájékoztató beszélgetés január 21. csütörtökön 16.00 órától lesz a tantárgy teams csoportjában.

A félév során az őszi „Lakókörnyezet, építészet” tantárgy keretében – az Ördögkatlan fesztivál épített környezetének kiegészítésére – kiírt pályázat díjazott pályaműveit dolgozzuk tovább, amelyhez vendég előadók / konzulensek nyújtanak segítséget. Az órák szeminárium jellegűek, a meghívott külsős kolléga bemutatkozó előadása után közösen beszélgetünk a tervekről, a felmerülő kérdésekről. A tantárgy nyitott, az előző félévben díjazott alkotók mellé bárki érdeklődő bekapcsolódhat a kurzus munkájába, illetve a szerveződő nyári alkotótáborba.

Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel a fesztivál építészet pályázat utóélete, aki szívesen részt venne az őszi félévben a „Lakókörnyezet, építészet” tantárgy keretében készített díjazott pályaművek továbbgondolásban, a tervezésben és nyáron részt venne az építő táborunkban. Az előző féléves tantárgyban való részvétel nem feltétele a jelentkezésnek.

A tantárgy teams csoportjához már most csatlakozhattok! Kód: epi69pt
A beszélgetés közvetlen linkje: https://tinyurl.com/yyenko8a

A tantárgy oktatói: Dankó Zsófia DLA, Péteri Zsolt
Tantárgyfelelős: Dankó Zsófia DLA


A kép forrása: Fortepan / Bercsényi Kollégium Fotókör
https://fortepan.hu/hu/photos/?id=134381

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése